Fri frakt över 499 Kr

Leverans 1–3 dagar

Dam
Herr
Utrustning
Fiske
Varumärken
Vildland

Varukorgen är tom

Att vandra med lätta steg

En inspirationskväll om vandring - erfarna vandraren Filip Rapp (@vandra_latt) besöker Vildland med ett inspirerande föredrag om just vandring, anpassat för såväl erfarna friluftsentusiaster som nyblivna.

Filip har besökt Sveriges alla nationalparker och har gedigen erfarenhet om vandring, utrustning och är en van föreläsare.

Under kvällen kommer Filip dela med sig av sina allra bästa stigtips, en del roliga anekdoter men också berätta om sina upplevelser i alla Sveriges Nationalparker och om hur filosofin "en fot framför den andra" blev vägen framåt, under en tuff period i livet. Givetvis blir det en del prat om utrustning och "vandrings-hacks".

Hur kan vi frigöra tid i våra inrutade liv för att komma ut på leden och vilka knep går att ta till för att motivera sig när friluftslivet går lite på tomgång? Allt detta och mycket mer avhandlas under en timmas föredrag som förhoppningsvis övergår i ett inspirerande samtal.

Datum: Tisdag 24 oktober, klockan 18.00 - ca 20.00
Plats: Vildland, Getängsvägen 38, Borås

Platserna är begränsade och anmälan obligatorisk.
Ni anmäler er via e-post till: kundservice@vildland.com

Vi bjuder på fika - Välkomna!

Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och ditt äventyr. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.
OK

INTO THE WILD


Vi är rädda om den fina natur vi har och vill kunna njuta av den under en lång tid framöver. Därför säljer vi bara produkter och tjänster som vi tror på och som du kommer kunna använda under en lång tid framöver. Välkommen att besöka vår upplevelsebutik i Borås. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök vår Instagram
Besök vår facebooksida
Besök oss på Youtube

ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 10–18
LÖRDAG 10–15 · SÖNDAG 11–15

VILDLANDSFABRIKEN AB · GETÄNGSVÄGEN 38
504 68 BORÅS, SVERIGE · TEL: 033-41 15 66
0704-93 74 46 · KUNDSERVICE@VILDLAND.COM