Fri frakt över 499 Kr

Leverans 1–3 dagar

Dam
Herr
Utrustning
Fiske
Varumärken
Vildland

Varukorgen är tom

Introduktion till vandring

Följ med på en introduktion till vandring - en kväll för dig som är nyfiken på att vandra, men inte riktigt kommit i väg. Tillsammans reder vi ut alla oklarheter och gör er redo att ta era första steg mot vildmarken.

Vi som jobbar med friluftsliv har hört alla frågor och funderingar. Vi har diskuterat kängval i timmar, provat ut mängder med ryggsäckar, diskuterat vandringskläder i dagar och eldat oändligt med gasolkök. Vi tar alla våra bästa tips & tricks och delar med oss under en kväll för att du skall bli så förberedd som möjligt för att uppfylla dina drömmar.

Under kvällen kommer vi tillsammans gå igenom vandringens beståndsdelar som förenklat kan delas in i olika delar: Förberedelser – vad du skall tänka på när du planerar en tur och hur du kan förbereda dig på bästa sätt.

Under turen – här kommer vi prata om vandringsteknik, vi snuddar ämnet navigering, hur du skall klä dig rätt för att inte frysa eller bli för varm. Vi kommer diskutera mat, energi och hur du skall resonera med vatten under turen. Övernattning – för en god natts sömn under turen finns några dundertips vi kommer prata om.

Packning - slutligen kommer vi gå igenom den omdiskuterade packlistan och ge våra bästa tips till en optimal packning, vi går igenom en full packning med kläder och prylar som vi tycker behövs och inte behövs.

Er vandringsguide för kvällen är Erika Andersson från Vildland som både har kånkat full packning på fjällvandring och sprungit vandringsleder med en allt för liten packning.

Föredraget pågår runt 1h, därefter finns tid för frågor och shopping i butiken.

Datum: Tisdag 7 november, klockan 18.00 – ca 20.00
Plats: Vildland, Getängsvägen 38, Borås

Platserna är begränsade och anmälan obligatorisk.
Ni anmäler er via e-post till: kundservice@vildland.com

Vi bjuder på fika - Välkomna!

Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och ditt äventyr. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.
OK

INTO THE WILD


Vi är rädda om den fina natur vi har och vill kunna njuta av den under en lång tid framöver. Därför säljer vi bara produkter och tjänster som vi tror på och som du kommer kunna använda under en lång tid framöver. Välkommen att besöka vår upplevelsebutik i Borås. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök vår Instagram
Besök vår facebooksida
Besök oss på Youtube

ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 10–18
LÖRDAG 10–15 · SÖNDAG 11–15

VILDLANDSFABRIKEN AB · GETÄNGSVÄGEN 38
504 68 BORÅS, SVERIGE · TEL: 033-41 15 66
0704-93 74 46 · KUNDSERVICE@VILDLAND.COM

Bli prenumerant och få 150 kr rabatt vid ett köp för minst 1500 kr.

Signa upp här för äventyrsinspiration, kommande events och erbjudanden som vi hoppas kommer förgylla ditt friluftsliv!

När du registrerat dig skickar vi en kod till din e-postadress som du använder vid din beställning för att få 150 kr rabatt.