Fri frakt över 499 Kr

Leverans 1–3 dagar

Dam
Herr
Utrustning
Fiske
Varumärken
Vildland

Varukorgen är tom

Kajakpaddling

Upplev Borås från vattnen. Att paddla från Almenäs, genom Borås Amazonas, för att sedan ta sig in i city och se staden från ett helt annat håll är en upplevelse utöver det vanliga.

Turens start

Vi utgår från Öresjö och Almenäs badplats. Där finns många och bra möjligheter för att säkert och stabilt ta sig ut i vattnet, oavsett tidigare erfarenhet.

Innan vi ger oss ut gör vi en introduktion på land där vi går igenom kajaken och paddelteknikens grunder. När alla bekantat sig med sina kajaker hjälper vi alla i sina kajaker och ut på vattnet.

Viskans snirkliga väg

I början snirklar vi oss fram och med den täta växligheten utmed strandkanten och Rya Åsar i bakgrunden får vi en känsla av att vara mitt ute i vildmarken. Efter ett lyft i Ålgården tar vi oss sakta in mot city och vi paddlar under stadens broar och under de gamla fabrikslokalerna i Simonsland till vi slut kommer fram till Stadsparken där vi tar oss upp.

För vem passar turen och vad ingår?

Viskan är perfekt för nybörjare tack vare sitt lugna vatten och skyddande skog runtomkring. Denna aktivitet passar alla som känner sig bekväma i vatten. I paketet ingår kajak, flytväst, introduktion och en guide som paddlar med hela vägen.

Pris & kontaktinformation

Kostnad: 750 kr/person
E-post: kundservice@vildland.com
Telefon: 033-41 15 66

Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och ditt äventyr. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.
OK

INTO THE WILD


Vi är rädda om den fina natur vi har och vill kunna njuta av den under en lång tid framöver. Därför säljer vi bara produkter och tjänster som vi tror på och som du kommer kunna använda under en lång tid framöver. Välkommen att besöka vår upplevelsebutik i Borås. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök vår Instagram
Besök vår facebooksida
Besök oss på Youtube

ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 10–18
LÖRDAG 10–15 · SÖNDAG 11–15

VILDLANDSFABRIKEN AB · GETÄNGSVÄGEN 38
504 68 BORÅS, SVERIGE · TEL: 033-41 15 66
0704-93 74 46 · KUNDSERVICE@VILDLAND.COM