Fri frakt över 499 Kr

Leverans 1–3 dagar

Dam
Herr
Utrustning
Fiske
Varumärken
Vildland

Varukorgen är tom

Vandringskurs

Förbered er inför en fjällvandring med en vandringskurs i Rya Åsar. Den kuperade miljön är perfekt för att öva på alla delar inför en längre vandring.

Start från Vildland

Rya Åsar ligger i direkt anslutning till Vildland och med utgångspunkt från Vildland, Getängsvägen 38 Borås, startar vi turen. I butiken finns parkeringsmöjligheter, förvaring av eventuell packning, ombyte och vattenpåfyllning.


Under turen

Under 3 timmar går vi en runda på omkring 5 km med pauser under vägen där vi både teoretiskt och praktiskt pratar om förberedelser hemma, hur man skall planera sin utrustning, vandringsteknik och matplanering. Vi går i en takt så alla skall hänga med, hinna pausa och vi kommer ta god tid på oss för att ställa frågor och diskutera.


Självklart blir det fika

Vi avslutar turen med att tillaga olika typer av friluftsmat, kokar kaffe och testar olika friluftskök. Under pausen kommer vi även gå igenom en fullt packad ryggsäck med all nödvändig utrustning och kläder som passar för en veckas vandring ute i naturen.

För vem och vad ingår?

Denna aktivitet passar alla som känner sig bekväma att vandra 5 km i kuperad terräng.

I paketet ingår smakprov på friluftsmat, men vi rekommenderar att alla tar med egen fika.

Turen är kuperad men vi kommer hålla oss på markerade leder. Bekväma kläder och vandringsskor rekommenderas. Till pausen är det bra att ha med något varmare plagg och sittunderlag.

Pris & kontaktinformation

Kostnad: 750 kr/person
E-post: kundservice@vildland.com
Telefon: 033-41 15 66

Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och ditt äventyr. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.
OK

INTO THE WILD


Vi är rädda om den fina natur vi har och vill kunna njuta av den under en lång tid framöver. Därför säljer vi bara produkter och tjänster som vi tror på och som du kommer kunna använda under en lång tid framöver. Välkommen att besöka vår upplevelsebutik i Borås. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök vår Instagram
Besök vår facebooksida
Besök oss på Youtube

ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 10–18
LÖRDAG 10–15 · SÖNDAG 11–15

VILDLANDSFABRIKEN AB · GETÄNGSVÄGEN 38
504 68 BORÅS, SVERIGE · TEL: 033-41 15 66
0704-93 74 46 · KUNDSERVICE@VILDLAND.COM