Dam
Herr
Utrustning
Fiske
Varumärken
Vildland

Varukorgen är tom

Butiken

Vi tror på den fysiska butiken. Men inte i dess gamla form, med varor på hög. Utan som en inspirerande plats där vi kan möta omvärlden och omvärlden kan mötas oss.

Vi ser till att ha utrymmen för att visa produkterna ordentligt – så man fattar och kan fatta beslut. Och när vi har föreläsningar och inspirationsträffar har vi en riktig föreläsningssal och ytor för att mötas. i lugn och ro och med fokus på budskapet. Vår fysiska butik ligger på Getängsgatan 38 i Borås - Välkommen.

Förutsättningarna för ditt äventyr avgör valet. Därför kompromissar vi inte med kompetens. I en tid då friluftsutrustning säljs på en blank hemsida och skickas från ett centrallager gör vi tvärtom. Vi har en rejäl butik där utrustning kan packas upp, visas, inspekteras och testas. Där du alltid kan få bra råd och där allt finns hemma. Inga väntetider, ingen stress, ingen press.

Vi är en mötesplats. I butiken har vi gjort plats för vassa föreläsningar, nyttiga utbildningar och inspirerande träffar. Det är en sak att ha prylarna, men för att äventyret ska bli bra krävs kunskaper. Det är också så vi ser på vår digitala verksamhet. Som en mötesplats där vi kan informera och inspirera – och där vi kan bli inspirerade och informerade av våra kunder.

Och apropå inspiration är det ju på det viset att äventyr, friluftsliv och fiske bygger på passion. Passion för det man gör, men också passion för kulturen och arvet. Vi samlar därför föremålen som berättar historierna. Från de mest åtråvärda fiskerullarna från förr och nu till handbyggda kanoter och konsten som inspirerar oss till äventyr. Allt på plats på Vildland.

Detta var många ord. Ovanligt många för att vara Vildland. Vi vill vara så effektiva det bara går – och vi gillar inte floskler. Vi gillar genuin kvalitet och den sorters kunskaper man får när man gör något på riktigt. Som det är i naturen.

Vår upplevelsebutik på Getängsvägen 38 i Borås har följande öppettider:
 Måndag - Fredag: 10 - 18 Lördag: 10 - 15 Söndag: 11 - 15

Välkomna!

kundservice@vildland.com 
033 – 41 15 66 / 0704-93 74 46

Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och ditt äventyr. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.
OK

INTO THE WILD


Vi är rädda om den fina natur vi har och vill kunna njuta av den under en lång tid framöver. Därför säljer vi bara produkter och tjänster som vi tror på och som du kommer kunna använda under en lång tid framöver. Välkommen att besöka vår upplevelsebutik i Borås. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök vår Instagram
Besök vår facebooksida
Besök oss på Youtube

ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 10–18
LÖRDAG 10–15 · SÖNDAG 11–15

VILDLANDSFABRIKEN AB · GETÄNGSVÄGEN 38
504 68 BORÅS, SVERIGE · TEL: 033-41 15 66
0704-93 74 46 · KUNDSERVICE@VILDLAND.COM