Fri frakt över 499 Kr

Leverans 1–3 dagar

Dam
Herr
Utrustning
Fiske
Varumärken
Vildland

Varukorgen är tom

Carl Kindblom &
Cecilia Gustafsson

Brand Ambassadors – Vildland. Ulricehamn.

Text: Marcus Bergman. Bild: Patrik Johäll

”Vi driver två restauranger. Råvarorna tar vi från trakterna häromkring, det blir godast så. Smakerna och platsen hör ihop. Från jord till bord, med lite eld däremellan, man behöver inte krångla till det. Det är samma sak med vårt lilla hus. När vi flyttade hit tog vi varsin kofot och rensade bort allt så mycket vi kunde, ju förr desto bättre tänkte vi. Vi har en murstock som värmer hela huset, svärfar kommer med ved. Och vi har ingen elektronik alls. Ingen teve. Ingen dammsugarrobot. Och ingen sous-vide. Har du en sådan kan du kasta den i sjön, tejpa gärna ihop den med mikron också. Men satsa på en bra stekpanna och känn doften av smör.”

Vi är på jakt efter personer med riktigt inflytande. De som skapar sin tillvaro med egensinne och envishet. Som gör verklighet av vilda idéer, sådana som ryms bortom allfartsvägen och utanför skärmen. Kort sagt, äkta influencers som inte lever på att visa rôva.

Därför ger vi oss ut på vägarna för att hitta våra framtida ambassadörer och porträttera dem i deras vildland. Vem ska vi träffa nästa gång? Tagga #mittvildland för att tipsa oss.

Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och ditt äventyr. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.
OK

INTO THE WILD


Vi är rädda om den fina natur vi har och vill kunna njuta av den under en lång tid framöver. Därför säljer vi bara produkter och tjänster som vi tror på och som du kommer kunna använda under en lång tid framöver. Välkommen att besöka vår upplevelsebutik i Borås. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök vår Instagram
Besök vår facebooksida
Besök oss på Youtube

ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 10–18
LÖRDAG 10–15 · SÖNDAG 11–15

VILDLANDSFABRIKEN AB · GETÄNGSVÄGEN 38
504 68 BORÅS, SVERIGE · TEL: 033-41 15 66
0704-93 74 46 · KUNDSERVICE@VILDLAND.COM