Fri frakt över 499 Kr

Leverans 1–3 dagar

Dam
Herr
Utrustning
Fiske
Varumärken
Vildland

Varukorgen är tom

Thermos

Thermos: Din pålitliga följeslagare för att hålla drycker varma eller kalla när du behöver det som bäst. Med över ett århundrade av expertis är Thermos känt för sina högkvalitativa termosar och flaskor som behåller temperaturen oavsett om du är på jobbet, på äventyr eller bara är på språng. Våra produkter är designade för att ge dig den ultimata bekvämligheten och friskheten i varje sipp. Upplev kvalitet och pålitlighet med Thermos - där varje dryck blir en smakfull njutning.

Filtrera

Filtrera

Pris

Färger
Black
Varumärke
Thermos
Rensa alla filter
Sortera

Sortera

Sortera
Sortera
Senaste
Äldst
Lägsta pris först
Högsta pris först
A-Ö
Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och ditt äventyr. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.
OK

INTO THE WILD


Vi är rädda om den fina natur vi har och vill kunna njuta av den under en lång tid framöver. Därför säljer vi bara produkter och tjänster som vi tror på och som du kommer kunna använda under en lång tid framöver. Välkommen att besöka vår upplevelsebutik i Borås.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök vår Instagram
Besök vår facebooksida
Besök oss på Youtube
ÖPPETTIDER I BUTIKEN: MÅNDAG-FREDAG 10-18 · LÖRDAG 10-15 · SÖNDAG 11-15
VILDLANDSFABRIKEN AB · GETÄNGSVÄGEN 38, 504 68 BORÅS - SVERIGE · TEL: 033-41 15 66 / 0704-93 74 46 · KUNDSERVICE@VILDLAND.COM