Fri frakt över 499 Kr

Leverans 1–3 dagar

Dam
Herr
Utrustning
Fiske
Varumärken
Vildland

Varukorgen är tom

Repair Friday 2023

Välkomna till Vildland fredagen den 24/11 för att få tips och råd om hur du bäst tar hand om din friluftsutrustning.

Vi kommer ha våra experter på plats för att hjälpa dig vårda och reparera dina kläder och prylar.

  • Vår sömmerska tar med symaskinen för att lappa och laga dina friluftskläder till självkostnadspris.

  • Du kommer även kunna få tips och råd om hur du på bästa sätt tvättar, impregnerar och reparerar kläder, kängor och utrustning för att förlänga livslängden på dina prylar.

  • Lämna in knivar för slipning till självkostnadspris. Vi kommer ta emot friluftsknivar, jaktknivar, yxor och köksknivar.

Kom in med dina prylar eller kläder så hjälper vi er!

Har du friluftskläder- och utrustning hemma som du inte längre har användning för? Ta med detta till oss på Vildland och låt oss sälja det åt dig på Vildland Re:Use.

Till vår avdelning Re:Use tar vi emot begagnade kvalitetsprodukter inom friluftsliv. Vi eftersträvar ett cirkulärt helhetstänk där du som kund kan lämna in dina kläder, skor och utrustning till försäljning och sedan, om det blir sålt, använda kommissionen till att köpa nya produkter. På så sätt kan du byta ut din garderob samtidigt som produkterna lever vidare. Detta kallar vi för Re:Use.

För dig som hellre stannar hemma under helgen har vi tagit fram guider till dig. Guider som visar hur du bäst tar hand om dina prylar, hur du förvarar, tvättar och lagar det som har blivit lite naggat och skavt. Läs på här Care & Repair och beställ hem de produkter som behövs för att pigga upp din friluftsgarderob.Öppettider:

Måndag-fredag: 10-18 • Lördag: 10-15 • Söndag: 11-15

Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och ditt äventyr. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.
OK

INTO THE WILD


Vi är rädda om den fina natur vi har och vill kunna njuta av den under en lång tid framöver. Därför säljer vi bara produkter och tjänster som vi tror på och som du kommer kunna använda under en lång tid framöver. Välkommen att besöka vår upplevelsebutik i Borås. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök vår Instagram
Besök vår facebooksida
Besök oss på Youtube

ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 10–18
LÖRDAG 10–15 · SÖNDAG 11–15

VILDLANDSFABRIKEN AB · GETÄNGSVÄGEN 38
504 68 BORÅS, SVERIGE · TEL: 033-41 15 66
0704-93 74 46 · KUNDSERVICE@VILDLAND.COM