Fri frakt över 499 Kr

Leverans 1–3 dagar

Dam
Herr
Utrustning
Fiske
Varumärken
Vildland

Varukorgen är tom

Re:use

Fina produkter förtjänar att användas - har du kläder och utrustning du inte längre har behov av, låt oss sälja dem och ge någon annan möjlighet att ta ut dem på äventyr.

Re:Use innehåller kvalitetsprodukter som är "second hand", fotoprover, prototyper eller varor som utgått från vårt ordinarie sortiment. Vi eftersträvar ett cirkulärt helhetstänk där du som kund kan lämna in dina kläder, skor och utrustning till försäljning och sedan, om det blir sålt, använda kommissionen till att köpa nya produkter. På så sätt kan du byta ut din garderob samtidigt som produkterna lever vidare. Detta kallar vi för Re:Use.

Varorna finns i butiken i 90 dagar. Efter 90 dagar ansvarar du själv för att plocka ihop och hämta de varor som inte blivit sålda och få pengar för det som blivit sålt. Varor som inte sålts eller hämtats tillbaka efter 90 dagar skänks vidare till välgörenhet. Pengarna du tjänat på dina sålda varor får du hämta ut när du vill och finns registrerade på ditt kundkonto. Du kan välja att få dina pengar insatta på ditt bankkonto eller använda dem för att handla i butiken.

Kommission

Vi säljer på kommission vilket betyder att du som kund får betalt i efterhand för de varor som sålts och du får då 50% av försäljningspriset. Vildland tar emot kläder, skor och utrustning. Du registreras som kund hos "Vildland Re:Use" vid din första inlämning, varorna vi tar in registreras, prismärks efter skick och aktualitet och hängs ut i butiken.

Viktigt

Inlämnade produkter måste vara hela och rena.

Vi tar emor

Ytterplagg, tröjor, skjortor, byxor, skor, kängor och tillbehör som ryggsäckar, tält, kök mm. Märken som säljer bra på Re:Use är bland annat Fjällräven, Norröna, Patagonia, North Face, Primus, Lundhags mm

Är du intresserad av att sälja en produkt, skicka gärna ett foto till kundservice@vildland.com för utvärdering. Inlämning sker i butiken på Getängsvägen 38, Borås. Prissättning sker i samspel mellan butikspersonal och säljare. Du får ett inlämningskvitto med inlämnade produkterlistade och överenskommet försäljningspris per produkt.

Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och ditt äventyr. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.
OK

INTO THE WILD


Vi är rädda om den fina natur vi har och vill kunna njuta av den under en lång tid framöver. Därför säljer vi bara produkter och tjänster som vi tror på och som du kommer kunna använda under en lång tid framöver. Välkommen att besöka vår upplevelsebutik i Borås. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök vår Instagram
Besök vår facebooksida
Besök oss på Youtube

ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 10–18
LÖRDAG 10–15 · SÖNDAG 11–15

VILDLANDSFABRIKEN AB · GETÄNGSVÄGEN 38
504 68 BORÅS, SVERIGE · TEL: 033-41 15 66
0704-93 74 46 · KUNDSERVICE@VILDLAND.COM