Fri frakt över 499 Kr

Leverans 1–3 dagar

Dam
Herr
Utrustning
Fiske
Varumärken
Vildland

Varukorgen är tom

Care & Repair

Välkommen till oss på Vildland för att få hjälp med att impregnera kläder, reparation av kläder och utrustning och hjälp med sömnad för att förlänga livslängden på dina friluftskläder.

Vi har produkter för reparation av skalkläder, membranplagg, kängor, gummistövlar, tält, ryggsäckar m.m. Kom in med dina produkter så ger vi råd och tips på produkter.


Få hjälp med sömnad

Lämna in tvättade och rena plagg - vi hjälper dig med att tex att laga hål, revor eller spruckna sömmar till självkostnadspris.


Vaxning av friluftskläder

Kom in med era G-1000 byxor, jackor eller andra plagg av bomull-polyestermix som behöver ett lager vax. Vaxning av byxor 250 kr, vaxning av jacka 500 kr.

Vårda & rengöra

Alla vänner, nära och kära blir glad av omvårdnad. Så även dina kläder, kängor och utrustning.

Vi ger dig våra bästa tips på hur du skall ta hand om din utrustning så du kan gå ytterligare många mil i dina kängor, få fler soluppgångar från ditt tält och ha hela och fungerande kläder. Nedan listar vi hur du sköter, tvättar och lagar din utrustning för att ge dem ett långt och lyckligt liv.

Friluftskläder


Kläder mår bra av att underhållas och hållas rena och fina. Men tvätta aldrig dina kläder om det inte behövs - varje tvätt sliter på dina plagg och vår miljö.

Utforska

Vårda ullplagg


Ett ullplagg behöver sällan tvättas - vädra istället. Ull innehåller keratin som naturligt bryter ner bakterier och lanolin som är fukt- och smutsavstötande. 

Utforska

Vårda dunplagg


Dun är ett material som ger mycket värme i förhållande till vikt. Men det är ett naturmaterial, det kräver lite mer vård för att bevara kvalitén än isolering i syntet.

Utforska

Vårda sovsäck


Undvika att tvätta din sovsäck då det sliter mycket. En sovsäck i dun skall förvaras så luftigt som möjligt för att hålla dunet fluffigt och bevara isoleringsförmågan.

Utforska

Kärlek till kängorna


Vandringskängor är till för att användas! Oavsett vilket material dina skor eller kängor är tillverkade av finns grundläggande tips för att öka livslängden.

Utforska

Laga, täta & förstärk utrustning


Vi har det du behöver för att ytbehandla tält, reparera hål, revor och slitage på din friluftsutrustning. Lär dig hur du enkelt kan få nytt liv i dina prylar.

Utforska

Laga membran & neopren


Laga snabbt skador i friluftskläder, Gore-Tex och neoprenplagg. GearAid's laglappar ger en stark och permanent lagning som klarar maskintvätt, regn och rusk.

Utforska

Laga kängor & skor


Ge nytt liv till gamla kängor. Med rätt produkter kan du förstärka slitna ytor innan turen, du kan laga akuta skador när du är ute eller reparera inför nästa tur.

Utforska
Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och ditt äventyr. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.
OK

INTO THE WILD


Vi är rädda om den fina natur vi har och vill kunna njuta av den under en lång tid framöver. Därför säljer vi bara produkter och tjänster som vi tror på och som du kommer kunna använda under en lång tid framöver. Välkommen att besöka vår upplevelsebutik i Borås. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök vår Instagram
Besök vår facebooksida
Besök oss på Youtube

ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 10–18
LÖRDAG 10–15 · SÖNDAG 11–15

VILDLANDSFABRIKEN AB · GETÄNGSVÄGEN 38
504 68 BORÅS, SVERIGE · TEL: 033-41 15 66
0704-93 74 46 · KUNDSERVICE@VILDLAND.COM