Fri frakt över 499 Kr

Leverans 1–3 dagar

Dam
Herr
Utrustning
Fiske
Varumärken
Vildland

Varukorgen är tom

Care & Repair

Välkommen till oss på Vildland för att få hjälp med att impregnera kläder, reparation av kläder och utrustning och hjälp med sömnad för att förlänga livslängden på dina friluftskläder.

Vi har produkter för reparation av skalkläder, membranplagg, kängor, gummistövlar, tält, ryggsäckar m.m. Kom in med dina produkter så ger vi råd och tips på produkter.


Få hjälp med sömnad

Lämna in tvättade och rena plagg - vi hjälper dig med att tex att laga hål, revor eller spruckna sömmar till självkostnadspris.


Vaxning av friluftskläder

Kom in med era G-1000 byxor, jackor eller andra plagg av bomull-polyestermix som behöver ett lager vax. Vaxning av byxor 250 kr, vaxning av jacka 500 kr.

Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och ditt äventyr. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.
OK

INTO THE WILD


Vi är rädda om den fina natur vi har och vill kunna njuta av den under en lång tid framöver. Därför säljer vi bara produkter och tjänster som vi tror på och som du kommer kunna använda under en lång tid framöver. Välkommen att besöka vår upplevelsebutik i Borås.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök vår Instagram
Besök vår facebooksida
Besök oss på Youtube
ÖPPETTIDER I BUTIKEN: MÅNDAG-FREDAG 10-18 · LÖRDAG 10-15 · SÖNDAG 11-15
VILDLANDSFABRIKEN AB · GETÄNGSVÄGEN 38, 504 68 BORÅS - SVERIGE · TEL: +46 33-41 15 66 · KUNDSERVICE@VILDLAND.COM

10% RABATT PÅ

DITT NÄSTA KÖP

Gäller på ordinarie pris för dig som är ny prenumerant på vårt nyhetsbrev. Gäller ej Re:use.

Missa inte härlig inspiration och vårt breda utbud. Signa upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av inspiration, våra events, nyheter och erbjudanden för livet utomhus.

Genom att prenumerera godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår integritetspolicy. Rabattkod skickas till din mailadress.