Fri frakt över 499 Kr

Leverans 1–3 dagar

Dam
Herr
Utrustning
Fiske
Varumärken
Vildland

Varukorgen är tom

LAGA, TÄTA & FÖRSTÄRK FRILUFTSUTRUSTNING

Vi har allt det du behöver för att ytbehandla tält, reparera hål, revor och slitage på din friluftsutrustning. Ta del av nedan guider och filmer för att lära dig hur du enkelt kan få nytt liv i dina prylar.

SEAM GRIP® är ett extremt hållfast och seghärdande lim som skapar hållbara lagningar. Tillsammans med de medföljande lagningslapparna kan du snabbt reparera och täta skador när du är ute på tur. Men detta reparationskit fixar du enkelt hål, revor och slitage på alltifrån liggunderlag, luftmadrasser, tältdukar och dylikt (ej silkontältdukar).

Laga läckande sömmar
SEAM GRIP® SIL lagar läckande sömmar i silikonbaserade vävar såsom tält, tarpar och ryggsäckar. Du får en mjuk men slitstark gummitätning som varar i många år.

Ytbehandling av läckande väv
SEAM GRIP®+TF tätar och fräschar upp ytbehandlingar på läckande polyurethanebelagda vävar. Fungerar på nylon, canvas, vinyl, polyester och andra ”outdoor”-material. Appliceras enkelt på väven och härdar till en seg, stretchtålig tätning som återställer slitna ytbehandlingar.

Permanent lagning av revor och hål
För permanent lagning av revor och hål i plagg och friluftsutrustning Tape som ger permanenta lagningar av friluftsplagg, barnkläder, sovsäckar, tält, skidkläder, ryggsäckar och annan textil utrustning som utsätts för regn, rusk, och slitage. Tenacious Tape har ett ultrastarkt och seghärdande lim och fäster permanent på i princip alla material så som nylon, gummi, vinyl, plast, textiler.

Superenkelt att använda:
1.
Klipp ut den tejpbit du behöver.
2. Ta bort skyddsplasten och pressa fast tejpbiten över skadan/hålet.

Efter 24 timmars vidhäftning klarar lagningen maskintvätt, oväder och väta.

Produkter för att vårda & reparera

Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och ditt äventyr. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.
OK

INTO THE WILD


Vi är rädda om den fina natur vi har och vill kunna njuta av den under en lång tid framöver. Därför säljer vi bara produkter och tjänster som vi tror på och som du kommer kunna använda under en lång tid framöver. Välkommen att besöka vår upplevelsebutik i Borås. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök vår Instagram
Besök vår facebooksida
Besök oss på Youtube

ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 10–18
LÖRDAG 10–15 · SÖNDAG 11–15

VILDLANDSFABRIKEN AB · GETÄNGSVÄGEN 38
504 68 BORÅS, SVERIGE · TEL: 033-41 15 66
0704-93 74 46 · KUNDSERVICE@VILDLAND.COM