Fri frakt över 499 Kr

Leverans 1–3 dagar

Dam
Herr
Utrustning
Fiske
Varumärken
Vildland

Varukorgen är tom

MadCat

MadCat, en specialist inom kattfiske, tar din fiskeupplevelse till nästa nivå med sitt högkvalitativa sortiment av fiskeutrustning. Från extremt hållbara spön och rullar till specialdesignade beten och tillbehör, är MadCat produkterna idealiska för att jaga de största och mest utmanande fiskarna. Varje artikel är utformad med precision och expertis, vilket säkerställer att du har den kraft och pålitlighet som krävs för att landa även de mest imponerande fångsterna. Välj MadCat för en överlägsen fiskeupplevelse, där kvalitet möter passion.

Filtrera

Filtrera

Pris

Färger
Orange
Gul
Varumärke
MadCat
Rensa alla filter
Sortera

Sortera

Sortera
Sortera
Senaste
Äldst
Lägsta pris först
Högsta pris först
A-Ö
Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och ditt äventyr. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.
OK

INTO THE WILD


Vi är rädda om den fina natur vi har och vill kunna njuta av den under en lång tid framöver. Därför säljer vi bara produkter och tjänster som vi tror på och som du kommer kunna använda under en lång tid framöver. Välkommen att besöka vår upplevelsebutik i Borås.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök vår Instagram
Besök vår facebooksida
Besök oss på Youtube
ÖPPETTIDER I BUTIKEN: MÅNDAG-FREDAG 10-18 · LÖRDAG 10-15 · SÖNDAG 11-15
VILDLANDSFABRIKEN AB · GETÄNGSVÄGEN 38, 504 68 BORÅS - SVERIGE · TEL: 033-41 15 66 / 0704-93 74 46 · KUNDSERVICE@VILDLAND.COM