Fri frakt över 499 Kr

Leverans 1–3 dagar

Dam
Herr
Utrustning
Fiske
Varumärken
Vildland

Varukorgen är tom

Therm-a-Rest

Höj nivån på dina friluftsäventyr till lyxiga höjder med Therm-a-Rest, din expert på att skapa toppmodern sovutrustning. Therm-a-Rest presenterar en omfattande kollektion av ultralätta liggunderlag, sovsäckar och kuddar, utvecklade för att erbjuda den ultimata sömnupplevelsen under stjärnorna. Vare sig du bestiger berg, njuter av ensamheten på en campingresa, eller söker återhämtande vila efter en dag i vildmarken, är Therm-a-Rest synonymt med tillförlitlig bekvämlighet. Med våra produkter kan du förljuva i härlig sömn vart än dina äventyr för dig. Ta tillvara på vila och återhämtning med Therm-a-Rest - där varje natt blir en oförglömlig reträtt till lugn och ro.

Filtrera

Filtrera

Pris

Färger
Black
Blå
Green
Grå
Röd
Gul
Kön
Unisex
Storlek
One size
OneSize
Reg
Small
Large
Varumärke
Therm-a-Rest
Rensa alla filter
Sortera

Sortera

Sortera
Sortera
Senaste
Äldst
Lägsta pris först
Högsta pris först
A-Ö

Du har tittat på 23 av 23 artiklar

Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och ditt äventyr. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.
OK

INTO THE WILD


Vi är rädda om den fina natur vi har och vill kunna njuta av den under en lång tid framöver. Därför säljer vi bara produkter och tjänster som vi tror på och som du kommer kunna använda under en lång tid framöver. Välkommen att besöka vår upplevelsebutik i Borås. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök vår Instagram
Besök vår facebooksida
Besök oss på Youtube

ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 10–18
LÖRDAG 10–15 · SÖNDAG 11–15

VILDLANDSFABRIKEN AB · GETÄNGSVÄGEN 38
504 68 BORÅS, SVERIGE · TEL: 033-41 15 66
0704-93 74 46 · KUNDSERVICE@VILDLAND.COM