Fri frakt över 499 Kr

Leverans 1–3 dagar

Dam
Herr
Utrustning
Fiske
Varumärken
Vildland

Varukorgen är tom

Varumärken

Våra varumärken har vi valt med omsorg för att tillgodose behoven hos äventyrsälskare som värderar kvalitet, funktion och hållbarhet. Från Patagonias slitstarka jackor till Fjällrävens klassiska ryggsäckar, har vi allt och lite till för din nästa utomhusutflykt. Arc'teryx erbjuder tekniskt avancerad plagg, medan Houdini imponerar med sin innovation inom hållbara material. Norrøna kombinerar stil med funktionalitet.

Hos oss hittar du även friluftsutrustning så som yxor, knivar, verktyg och tillbehör från pålitliga varumärken så som Gerber, Victorinox, Morakniv för att nämna några. Gällande camping-, köks- eller overlandingprylar så kan listan göras lång av kvalitetsvarumärken så som Sea To Summit, Primus, Stabilotherm, Dometic, Muurikka och många fler namnkunniga varumärken.

Vi kan stoltsera med fiskeutrustning från ledande varumärken som Westin, Daiwa, Abu Garcia, Rapala och Nils Master. Vare sig du är ute efter spön, rullar, beten eller tillbehör, har vi allt för att ta ditt fiske till nästa nivå.

Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och ditt äventyr. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.
OK

INTO THE WILD


Vi är rädda om den fina natur vi har och vill kunna njuta av den under en lång tid framöver. Därför säljer vi bara produkter och tjänster som vi tror på och som du kommer kunna använda under en lång tid framöver. Välkommen att besöka vår upplevelsebutik i Borås. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök vår Instagram
Besök vår facebooksida
Besök oss på Youtube

ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 10–18
LÖRDAG 10–15 · SÖNDAG 11–15

VILDLANDSFABRIKEN AB · GETÄNGSVÄGEN 38
504 68 BORÅS, SVERIGE · TEL: 033-41 15 66
0704-93 74 46 · KUNDSERVICE@VILDLAND.COM