Fri frakt över 499 Kr

Leverans 1–3 dagar

Dam
Herr
Utrustning
Fiske
Varumärken
Vildland

Varukorgen är tom

5700 km tvärs över USA

Vi kör en repris på förra årets succékväll! Kvällen blev fullsatt, väntelistan lång – nu finns det en ny chans för er som missade Daniels cykeläventyr.

Upplevelser, erfarenheter från ”the journey of a lifetime” - en cykeltur lite utöver det vanliga.

Den 14 november kl 18 välkomnar vi Daniel Johansson för en rese- och inspirationsföreläsning om en cykeltur över en kontinent. Med över trettio års erfarenhet av landsvägscykling på de asfalterade vägarna i västra Skaraborg och södra Älvsborg så började tankar födas en kulen höstdag 2018 att hitta på något annorlunda i cykelväg.

Men hur kommer man då, som helt novis inom bikepacking, på idén att cykla drygt 5700 km tvärs över USA - något man skulle kunna kalla en cykeltur lite utöver det vanliga?

Daniel kommer bjuda på en reseberättelse där han delar med sig av förberedelser, upplevelser, intryck och erfarenheter från ”the journey of a lifetime”.

Kom till Vildland denna kväll för att lyssna på Daniels berättelse och förhoppningsvis bli inspirerad till att genomföra egna äventyr, stora som små!

Föredraget pågår runt 1 h, därefter finns tid för frågor och ta en titt på delar av Daniels utrustning han hade med under turen.

Datum: Tisdag 14 november, klockan 18.00 – ca 20.00
Plats: Vildland, Getängsvägen 38, Borås

Platserna är begränsade och anmälan obligatorisk.
Ni anmäler er via e-post till: kundservice@vildland.com 

Vi bjuder på fika - Välkomna!

Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och ditt äventyr. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.
OK

INTO THE WILD


Vi är rädda om den fina natur vi har och vill kunna njuta av den under en lång tid framöver. Därför säljer vi bara produkter och tjänster som vi tror på och som du kommer kunna använda under en lång tid framöver. Välkommen att besöka vår upplevelsebutik i Borås. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök vår Instagram
Besök vår facebooksida
Besök oss på Youtube

ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 10–18
LÖRDAG 10–15 · SÖNDAG 11–15

VILDLANDSFABRIKEN AB · GETÄNGSVÄGEN 38
504 68 BORÅS, SVERIGE · TEL: 033-41 15 66
0704-93 74 46 · KUNDSERVICE@VILDLAND.COM