Fri frakt över 499 Kr

Leverans 1–3 dagar

Dam
Herr
Utrustning
Fiske
Varumärken
Vildland

Varukorgen är tom

Karl-Erik Karlsson

Brand Ambassador – Vildland. Östra Frölunda.

Text: Marcus Bergman. Bild: Patrik Johäll

”Jag gillar alla motorer. Mopeder såklart. Och motorcyklar. Och tändkulemotorer. Det finns en gammal gruva här, fylld med vatten. Jag fick en dieseldriven pump från en kille i Borås och sedan satt jag här med en vän på midsommar och pumpade. Pumpen tog 8 000 liter vatten i minuten men det tog ändå hela helgen. Men till sist fick jag se den gamla gruvvagnen där på botten. Det var ett slut på arbetet, men jag var också tillbaka till starten på alltihop. Jag minns vagnen och rälsen från när jag var fem, sex år.”

Vi är på jakt efter personer med riktigt inflytande. De som skapar sin tillvaro med egensinne och envishet. Som gör verklighet av vilda idéer, sådana som ryms bortom allfartsvägen och utanför skärmen. Kort sagt, äkta influencers som inte lever på att visa rôva.

Därför ger vi oss ut på vägarna för att hitta våra framtida ambassadörer och porträttera dem i deras vildland. Vem ska vi träffa nästa gång? Tagga #mittvildland för att tipsa oss.

Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och ditt äventyr. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.
OK

INTO THE WILD


Vi är rädda om den fina natur vi har och vill kunna njuta av den under en lång tid framöver. Därför säljer vi bara produkter och tjänster som vi tror på och som du kommer kunna använda under en lång tid framöver. Välkommen att besöka vår upplevelsebutik i Borås. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök vår Instagram
Besök vår facebooksida
Besök oss på Youtube

ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 10–18
LÖRDAG 10–15 · SÖNDAG 11–15

VILDLANDSFABRIKEN AB · GETÄNGSVÄGEN 38
504 68 BORÅS, SVERIGE · TEL: 033-41 15 66
0704-93 74 46 · KUNDSERVICE@VILDLAND.COM

Bli prenumerant och få 150 kr rabatt vid ett köp för minst 1500 kr.

Signa upp här för äventyrsinspiration, kommande events och erbjudanden som vi hoppas kommer förgylla ditt friluftsliv!

När du registrerat dig skickar vi en kod till din e-postadress som du använder vid din beställning för att få 150 kr rabatt.