Fri frakt över 499 Kr

Leverans 1–3 dagar

Dam
Herr
Utrustning
Fiske
Varumärken
Vildland

Varukorgen är tom

Företagsevent

Vildland arrangerar vildmarksupplevelser för ditt företag och kompisgäng. Borås med omnejd bjuder på ett smörgåsbord med härliga upplevelser. Vad sägs om paddling och matlagning över öppen eld, en vandringskurs i Rya åsar eller kanske en SUP-kurs på Viskans fina vatten?

Vi skapar event där gemenskap och upplevelse är i fokus. Alla event skräddarsys enligt era önskemål med en touch av Vildland. På våra event finns även möjlighet att få med en fotograf som dokumenterar er upplevelse så ni kan få med er minnen hem.

Vildland SUP

Vandring på Rya Åsar


Har ni planerat in en vandringsresa med ert företag? Förbered er inför en fjällvandring med en vandringskurs på Rya Åsar. Den kuperade miljön är perfekt för att öva på alla delar inför en längre vandring.

Under 3 timmar går vi en runda på omkring 5 km med pauser under vägen där vi både teoretiskt och praktiskt pratar om förberedelser, hur man skall planera sin utrustning, vandringsteknik och mat. Vi avslutar turen med att tillaga olika typer av friluftsmat, kokar kaffe och testar olika friluftskök samt går igenom utrustning.

Passar alla som känner sig bekväma att vandra 5 km i kuperad terräng.

Kajakpaddling i Viskan


Upplev Borås från vattnen. Att paddla från Almenäs, genom Borås Amazonas, för att sedan ta sig in i city och se staden från ett helt annat håll är en upplevelse utöver det vanliga.

I början snirklar vi oss fram och med den täta växligheten utmed strandkanten och Rya Åsar i bakgrunden får vi en känsla av att vara mitt ute i vildmarken. Efter ett lyft i Ålgården tar vi oss sakta in mot city och vi paddlar under stadens broar och under de gamla fabrikslokalerna i Simonsland till vi slut kommer fram till Stadsparken där vi tar oss upp. Viskan är perfekt för nybörjare tack vare sitt lugna vatten och skyddande skog runtomkring.

Passar alla som känner sig bekväma i vatten.
Vildland SUP
Vildland SUP

SUP-tur i Viskan


Under två timmar paddlar vi tillsammans genom Viskans lugnt strömmande vatten. Viskan är perfekt för nybörjare tack vare sitt lugna vatten och skyddande skog runtomkring.

Vi startar vid Almenäs där vi tillsammans går igenom paddelteknik och bekantar oss med brädan. Från stranden tar vi oss enkelt upp på brädan och börjar sakta färden medströms på Viskan.

Fart och nivå anpassas till gruppen. Under turen paddlar vi upp till 5 km och vi avslutar med fika och genomgång vid stranden.

Passar alla som känner sig bekväma i vatten och som kan promenera 5 km.
Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och ditt äventyr. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.
OK

INTO THE WILD


Vi är rädda om den fina natur vi har och vill kunna njuta av den under en lång tid framöver. Därför säljer vi bara produkter och tjänster som vi tror på och som du kommer kunna använda under en lång tid framöver. Välkommen att besöka vår upplevelsebutik i Borås. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Besök vår Instagram
Besök vår facebooksida
Besök oss på Youtube

ÖPPETTIDER: MÅNDAG-FREDAG 10–18
LÖRDAG 10–15 · SÖNDAG 11–15

VILDLANDSFABRIKEN AB · GETÄNGSVÄGEN 38
504 68 BORÅS, SVERIGE · TEL: 033-41 15 66
0704-93 74 46 · KUNDSERVICE@VILDLAND.COM

Bli prenumerant och få 150 kr rabatt vid ett köp för minst 1500 kr.

Signa upp här för äventyrsinspiration, kommande events och erbjudanden som vi hoppas kommer förgylla ditt friluftsliv!

När du registrerat dig skickar vi en kod till din e-postadress som du använder vid din beställning för att få 150 kr rabatt.